Glumac (48) PREMINUO - Kolege i obožavaoci se opraštaju od umetnika, kreirao je LIK koji će zauvek pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 21:58

Glumac (48) PREMINUO - Kolege i obožavaoci se opraštaju od umetnika, kreirao je LIK koji će zauvek pamtiti

Uzrok smrti još uvek nije poznat!

Glumaca Džefri Karlson (48) poznat po ulozi trans osobe u seriji "Sva moja deca" preminuo je.

On se u gore pomenutoj seriji pojavio kao lik po imenu Zafr u avgustu 2006. godine, a zatim kao žena Zoi iste godine u novembru.

"The Shakespeare Theatre Company" se oglasila na Fejsbuku povodom smrti glumca:

- STC je tužan zbog vesti o nedavnoj smrti Džefrija Karlsona. Džefri je dao prelepe i nijansirane nastupe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom svoje karijere koja ga je odvela od televizije i filma do Brodveja i, na našu sreću, do STC-a." Njegovi nezaboravni nastupi uključuju Lorencačo (2005), Hamleta (2007 i 2008) i Romea i Juliju (2016 i 2017) -  napisali su iz pozorišta.

- Šaljemo našu ljubav Džefrijevim prijateljima, porodici i kolegama, kao i svima koji su ga voleli i poznavali - navodi se na kraju posta.

Kolege su se oprostile od glumca uz reči pohvale za njegov doprinos profesiji i uz žaljenje zbog ovako velikog gubitka. Uzrok smrti još uvek nije poznat.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.