GSP na Fejsbuku, Tviteru, Guglu i Androidu

Izvor: Novine novosadske, 27.Feb.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP na Fejsbuku, Tviteru, Guglu i Androidu

688135-gsp-na-fejsbukuGPS u Novom Sadu priključio se društvenim mrežama, pa je tako postao dostupan na Fejsbuku, Tviteru, a informacije putnici mogu da dobiju i putem android aplikacije. Na Fejsbuku je otvorena stranica www.facebook/JgspNoviSad >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << na kojoj korisnici usluga mogu da se informišu o svim novinama u radu preduzeća, kao i o svim bitnim obaveštenjima za putnike. Sa istim ciljem otvoren je tviter nalog @JGSPNoviSad, dok se o aktuelnom redu vožnje putnici mogu informisati i putem android aplikacije „BusNS“. Ova aplikacija je produkt poslovno-tehničke saradnje sa studentima PMF-a predvođenim Miljanom Milinkovićem, kojima je rad gradskog prevoznika bio inspirativan za projekat vodiča kroz gradski prevoz za android mobilne telefone. Iz GSP navode da statistika pokazuje da BusNS već ima oko 10 hiljada korisnika. GSP već godinama ima sajt www.gspns.rs koji se dnevno ažurira, a trenutno se radi na ucrtavanju mreže linija i stajališta na mapi pretražvača Gugl.
24 sata (Foto: Fejsbuk)
 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Novosadski GSP dostupan preko Fejsbuka, Tvitera i androida

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2013

GPS u Novom Sadu postao je dostupan na Fejsbuku, Tviteru, a informacije putnici mogu da dobiju i preko android aplikacije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.