Funkcioner D S S na Fejsbuku čestitao rođendan Mladiću

Izvor: S media, 12.Mar.2012, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner D S S na Fejsbuku čestitao rođendan Mladiću

Ispod Mladićeve slike iz vojničkih dana, Dragan Daničić je napisao: “Srećan rođendan, generale”. Daničić se tako pridružio ekstremističkoj organizaciji “Naši”, čiji su pripadnici juče u Novom Sadu ispisivali grafite podrške haškom optuženiku i palili zastavu Vojvodine.

Amerikanci poručili SNS: Možete u vladu, ali ne sa Koštunicom

Mladićeva odbrana u panici

Dodik pomaže Mladićevu odbranu

U D S S juče >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nisu želeli da se ograde od postupaka svog člana. Da ima još onih koji u D S S misle poput Daničića, pokazuje i to što su se njegovoj rođendanskoj čestitki pridružile još neke partijske kolege. Njegov status podržao je odbor D S S iz Pećinaca i omladina D S S iz Velike Plane. Inače, već nekoliko meseci na njegovoj stranici stoji poruka “Srbija se umiriti neće”.

Dragan Daničić je blizak bivšem premijeru Vojislavu Koštunici. Kako stoji u njegovoj biografiji na zvaničnom sajtu D S S, bio je zaposlen u njegovom kabinetu od 2005. do 2008. godine. Trenutno je odbornik u Skupštini grada Beograda, a član je i upravnih odbora Studentskog centra “Beograd” i Doma učenika PTT škole.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.