Frontmen Goblina: Srbi, nosite kilt!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frontmen Goblina: Srbi, nosite kilt!

Nema šlica, dugmadi i ostalih zapetljancija. O tome da se gaće ispod ne nose, da i ne spominjemo. U letnjem periodu kad malo ima i vetrića, pravo je uživanje!, otkriva Golubović

Frontmen Goblina Branko Golubović-Golub u novom spotu svog pank benda "Evropo" neočekivano se pojavio odeven u kilt, čije nošenje preporučuje muškarcima u Srbiji i regionu jer je "izuzetno praktičan i komotan"!

"Mnogo je lakše otići do WC-a i olakšati se, naročito kad si >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pripit, a stislo te, pa moraš da to uradiš što pre! Nema šlica, dugmadi i ostalih zapetljancija. O tome da se gaće ispod ne nose, da i ne spominjemo. U letnjem periodu kad malo ima i vetrića, pravo je uživanje!", otkriva Golubović.

Pred veliki beogradski koncert Goblina 8. marta u beogradskoj Hali sportova Goblini su sa CD albuma "Roba s greškom" upravo objavili spot "Evropo", povodom kog su fanovi benda zasuli društvene mreže pitanjima da li je to Golub počeo nositi suknju?!

"Ovo nije suknja, mada za potrebe spota bio bih spreman i suknju da obučem! Ovo je pank varijanta kilta, pošto nisam bio u stanju da nabavim pravi kilt sa tartanom klana Buchanan kojem pripada moja žena. Klan je jedan od manjih tako da moraš da naručiš kilt da ti se radi po meri", objašnjava Golubović.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album "Roba s greškom". Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

"Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina", naglašava Golub.

"Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma "Roba s greškom" biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti".

CD album "Roba s greškom" može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova!

Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u "Jugotonu" (Nušićeva 27), "Dallas Music Shop-u" u knjižari Vulkan (Sremska 2), i u Novom Sadu u "Mungosu" (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAZ ZA KURIR : Osećam ljubav srpske publike!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2014

Želim da iskoristim to što imam popularnost, to što me mediji slušaju, da prenesem neke važne poruke za mene. Moj stav jeste da svako u društvu mora učini ponešto za bolji život čitave zajednice, kaže Zaz..Mećavnik. – Izabel Žofrua Zaz, sjajna francuska pevačica koja je danas popodne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.