Fejsbuk želi da mesindžer pretvori u platformu

Izvor: Svet, 25.Mar.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk želi da mesindžer pretvori u platformu

Fjesbuk mesindžer je prilično standardna aplikacija. Korisniku daje mogućnost da šalje poruke FB prijateljima, a tu je i mogućnost obavljanja VoIP poziva.
Međutim, izgleda da Fejsbuk ima veće planove za mesindžer, a prema izveštajima kompanija želi da ga pretvori u platformu.
Ovo ne znači da će postati samostalan operativni sistem, već da Fejsbuk želi da kopira stil mesindžer aplikacija koji donose WeChat ili LINE, koje nude više od opcija slanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poruka poput odvojene aplikacije za editovanje fotografija, volpejpere, igre…
Takođe, navodi se da Facebook planira integraciju informacija iz eksternih aplikacija u mesindžer. Očekuje se da će FB više informacija o svojoj aplikaciji podeliti tokom svoje F8 konferencije 25-26. marta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Fejsbuk želi da mesindžer pretvori u platformu

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2015

Međutim, izgleda da Fejsbuk ima veće planove za mesindžer, a prema izveštajima kompanija želi da ga pretvori u platformu...Ovo ne znači da će postati samostalan operativni sistem, već da Fejsbuk želi da kopira stil mesindžer aplikacija koji donose WeChat ili LINE, koje nude više od opcija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.