Fejsbuk skupio 500 miliona koristnika

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2010, 03:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk skupio 500 miliona koristnika

Najpopularnija društvena mreža Fejsbuk, tokom nedelje će i zvanično objaviti da je skupila 500 miliona koristnika.

Ovu magičnu brojku Fejsbuk je dostigao za samo šest godina, a kako bi proslavili svoj uspeh, čelni ljudi najpopularnije društvene mreže planiraju da objavei kolekciju priča iz života korisnika koja je nazvana Fejsbuk priče.

Priče o tome kako je Fejs promenio ili uticao na vaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << život možete i dalje slati putem stranice User Stories i to u 420 znakova maksimalno, a one najbolje će biti objavljene u zbirci priča.

Također, kompanija Fejsbuk je nedavno objavila da sada ima oko 150 miliona mobilnih korisnika, što je zavidno povećanje u odnosu na 100 miliona, koliko ih je bilo u aprilu.

"Kada smo shvatili da će Fejsbuk imati 500 miliona korisnika odlučili smo da to objavimo i proslavimo na drugi način. U prošlosti se sve vrtelo oko događaja i brojki, ali sada smo shvatili da trebamo slaviti korisnike", kazao je Randi Zukerberg, direktor marketinga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.