Fejsbuk protest u Podgorici

Izvor: Studio B, 21.Mar.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fejsbuk" protest u Podgorici

Ispred zgrade Skupštine Crne Gore danas će biti održan protest građana okupljenih na društvenoj mreži Fejsbuk i u organizaciji nevladine organizacije Libertas.

Prema informacijama te nevladine organizacije, Fejsbuk grupa "Uličnim protestima protiv mafije" broji gotovo 2.000 članova.

Uprava policije je pokušala da zabrani okupljanje fejsbukovaca, ali je dogovor o tome, ipak, postignut pod uslovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da nema govora i bilo kakvih obeležja.

Iz Libertasa poručuju da će to biti miran, nenasilan protest, a da bi do incidenata moglo da dođe samo ukoliko ih isprovocira crnogorska tajna služba.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.