Fejsbuk protest u Podgorici 21.marta

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk protest u Podgorici 21.marta

Organizatori "Fejsbuk protesta" koji je najavljen za 21. mart u Podgorici saopštili su danas da ne odustaju i da će to biti miran i dostojanstven skup posvećen dubokoj krizi koja u Crnoj Gori traje duže od dve decenije.

U saopštenju dostavljenom medijima, organizatori protesta ističu da on neće biti ni egipatski, ni libijski, niti će ličiti na bilo koji drugi scenario jer, kako navode, nijedan gradjanin >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Crne Gore "nema prava ni vremena" na to.

"Crna Gora nema vremena za političare kojima je stalo do kopije nekih scenarija kako bi svoju sudbinu konsolidovali kao sudbinu uredjenog društva, a naročito neće kopirati scenarija ravna horor filmovima Alfreda Hičkoka", navodi se u saopštenju koje je u ime organizatora potpisao predsednik nevladine organizacije "Libertas" Robert Velašević.

Protest protiv prodaje Telekoma

Mandić: Crnogorci uz kosovske Srbe

EU proširila restriktivne mere protiv Libije

Navodi se da Crna Gora mora naći vremena samo za formiranje scenarija koji će prorodicu vratiti kao nosioca svih društvenih vrednosti.

"Zato ćemo mirnim protestom objasniti nosiocima vlasti šta su svojim bahatim pristupom napravili crnogorskoj porodici i svakom njenom članu", ističe u saopštenju organizatora koji poručuju da vlastima neće dati povoda da budu proglašeni huliganima, prestupnicima ili judama koji hoće da ih ruše.

U pozivu gradjanima stoji da na skupu neće biti nikakvih nacionalnih, verskih ili političkih obeležja.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.