Fejsbuk prati vaše telefonske pozive i čita SMS poruke! Zaustavite to u SAMO DVA KLIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk prati vaše telefonske pozive i čita SMS poruke! Zaustavite to u SAMO DVA KLIKA!

Ili jednostavno izbrišite svoj profil na društvenoj mreži.

Mnogi korisnici Fejsbuka ostali su u šoku kada su saznali da ova društvena mreža prati njihove telefonske pozive i SMS poruke.

Čini se da ništa ne može da promakne svemoćnom oku Marka Zakerberga, a to su upravo saznali brojni korisnici koji su odlučili da obrišu svoj Fejsbuk nalog i otkrili da društvena mreža pomno prati njihove pozive i SMS poruke.

Ubrzo nakon ovog neugodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrića, oglasio se i sam Fejbuk koji je u izjavi napisao da je u pitanju opcija koju korisnici u svakom trenutku mogu da isključe.

Naravno, izostala su detaljna objašnjenja kako to možete da uradite, mi ćemo vam pokazati kako da sprečite Fejsbuk da prati vaše pozive i naterate ga da obriše sve ono što je do sada već sakupio:

1. Otvorite "Messenger" aplikaciju na vašem Android telefonu i dodirnite svoju profilnu sliku.

2. Potom odaberite opciju "People", potom "Sync Contacts" i isključite tu opciju.

Takođe možete da vidite koje sve brojeve iz vašeg imenika Fejbuk ima i obrišete ih sve, ili samo one koje odaberete.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.