Fejsbuk napravio aplikaciju namenjenu parovima

Izvor: 011vodič.com, 09.Apr.2020, 12:08

Fejsbuk napravio aplikaciju namenjenu parovima

Kompanija Fejsbuk je ponudila novu aplikaciju koja je posebno dizajnirana za parove. Ova aplikacija za parove zove se Tuned.
Foto: Shutterstock
Aplikaciju nazvanu Tuned je dizajnirao tim New Product Experimentation, a ona podstiče parove da kreiraju intimnu durštvenu mrežu te da međusobno dele svoje raspooloženje, razmenjuju muziku i kreiraju digitalnu beležnicu.
Iz Fejsbuka kažu da ova aplikacija predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “privatni” prostor za dvoje povezanih ljudi.
Tuned je povezana sa Spotify-jem zbog deljenja muzike, a parovi međusobno mogu razmenjivati fotografije, poruke, kartice i glasovne poruke, dok su im na raspolaganju i stikeri i reakcije.
Foto: Shutterstock
Aplikacija je potpuno besplatna za korišćenje i oni koji žele da je koriste ne moraju da imaju profil na Fejsbuku, ali moraju poštovati pravila ove društvene mreže. To znači da se njihovi podaci mogu koristiti za targetiranje reklama.
Generalno, aplikacija se ne čini mnogo drugačijom u odnosu na ostale društvene mreže na kojima ljudi mogu direktno komunicirati jedni s drugima.
Tuned je zasad dostupan samo za uređaje s operativnim sistemom iOS, piše The Verge.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.