Fejsbuk najavio brisanje ženskih naloga koji nemaju bar jednu sliku u kupaćem kostimu

Izvor: Njuz.net, 17.Jun.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk najavio brisanje ženskih naloga koji nemaju bar jednu sliku u kupaćem kostimu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Devojke koje su zadržale do daljnjeg svoj Fejsbuk profil

LOS ANĐELES, 16. jun 2012, (Njuz) - Povećan broj korisnica koje u poslednjih nekoliko dana postavljaju svoje fotografije u kupaćim kostimima, rezultat je najave kompanije Fejsbuk da će u narednih mesec dana obrisati sve naloge ženskih osoba koji nemaju bar jednu sliku u kupaćem kostimu, saznaje Njuz.
- Nisam htela da stavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << svoje slike sa letovanja, jer mislim da mi je frizura na plaži bila loša – rekla je za njuz Slobodanka Karamarković, starleta iz Jajinaca – Ali kada sam čula da bi nalog mogao da mi bude obrisan, postavila sam 389 slika sa letovanja u Dobrim Vodama, mesta nadomak Bara, gde sam prošle godine bila kod jednog prijatelja.
Njene slike u kupaćem kostimu za dva dana su dobile preko 1.000 „lajkova“, čime je, prema prvim informacijama, osigurala do daljnjeg ostanak svog naloga na Fejsbuku.
Kako Njuz otkriva, više od devet odsto korisnica Fejsbuka u Srbiji nema nijednu fotografiju u kupaćem kostimu, što je znatno više u odnosu na skoro sve istočnoevropske države, ali i neke zemlje u regionu.
- Primera radi, u Hrvatskoj se čak ni političarke ne stide da svoje slike u toplesu kače na internet, i to nebitno da li su sa mora ili na primer, evropskog prvenstva u fudbalu – izjavio je Marko Labović, statističar za privatne profile na Fejsbuku.
- Ima žena u Srbiji koje nisu svesne da postavljanje takvih slika može da obezbedi ostanak profila na Fejsbuku, pa bi internet zajednica trebalo da odreaguje, najpre tako što će muškarci u svojim statusima apelovati na svoje prijateljice da što pre postave što više fotografija u kupaćim kostimima, makar one bile provučene kroz Instagram – smatra Labović.
Uroš Bogdanović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.