Izvor: S media, 08.Apr.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk nacija će vladati svetom?

Grupa engleskih kreativaca iz marketinške agencije "PH Creative" objavila je ikonografiju pod nazivom "Pogled u budućnost Facebooka 2012-2025".

Ikonografija se služi novim dizajnom profila, Timelineom, uz pomoć kojeg je hronološki prikazan mogući rast uticaja i moći ove društvene mreže.

Najpre je prikazano kako bi to izgledalo kada bi Facebook imao pretraživač Interneta, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i to kako bi popularna društvena mreža mogla da utiče na naše živote ako nastavi da se razvija kao do sada.

Urnebesni odgovori na pitanje o Facebook-u

Facebook će vam naći cimera!

Osmi rođendan Facebooka

Pregled se kreće od uticaja na finansijske, političke, vojne i zdravstvene institucije, do kreiranja čitave Facebook nacije.



Predstavljene su i logične promene do kojih bi lako moglo doći u oblastima poput marketinga, koje Facebook može preuzeti u potpunosti, zahvaljujući direktnoj komunikaciji sa više od 850 miliona ljudi koji već sada imaju svoje profile.

Ova ikonografija ilustruje pozitivne i negativne posledice koje Facebook delovanje može imati na svet, u zavisnosti od načina na koji će vlasnici kompanije upotrebiti svoju moć.

(cafe.ba)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.