Fejsbuk i privatnost: Radnici kompanije preslušavali poruke korisnika

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk i privatnost: Radnici kompanije preslušavali poruke korisnika

Getty ImagesFejsbuk je preslušavao i pravio transkripte audio zapisa svojih korisnika Kompanija Fejsbuk platila je stotine radnika da naprave transkripte tonskih snimaka korisnika te društvene mreže. Ona je poslednja u nizu kompanija za koju je otkriveno da je angažovala radnike sa strane za slične poslove. Prethodno su to radili Gugl, Epl, Majkrosoft i Amazon. Fejsbuk […] Članak Fejsbuk i privatnost: Radnici kompanije preslušavali poruke korisnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Apple

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk i privatnost: Radnici kompanije preslušavali poruke korisnika

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Fejsbuk je saopštio da je sa ovakvom praksom prekinuto pre više od sedam dana...Kompanija Fejsbuk platila je stotine radnika da naprave transkripte tonskih snimaka korisnika te društvene mreže...Ona je poslednja u nizu kompanija za koju je otkriveno da je angažovala radnike sa strane za slične...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.