Fejsbuk Dejting ipak NE stiže prvo u Evropu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk Dejting ipak NE stiže prvo u Evropu!

Nova sekcija!

Online romansa dobila je u septembru 2019. još jednu dimenziju, budući da je Fejsbuk tada pokrenuo Dating sekciju, a godinu dana od kada su počela testiranja. Fejsbuk Dating prvobitno stigao samo u Sjedinjene Američke Države, a očekivalo se da kroz nekoliko meseci dođe i do evropskih korisnika.

Nova sekcija pojavljuje se kao zasebni tab u okviru Fejsbuk aplikacije, a oni koji odluče da je koriste mogu da kreiraju profil koji je odvojen od glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk profila, te da potencijalne partnere potraže među prijateljima svojih Fejsbuk prijatelja, ili potpuno izvan poznate mreže. Korisnik će dobijati i preporuke, i to na osnovu interesovanja koja unese u novi profil, a u kombinaciji sa Fejsbuk interesovanjima i aktivnostima. Na spisku potencijalnih partnera neće se naći Fejsbuk prijatelji, osim ako se ne iskoristi opcija „secret crush,“ koja omogućava da se izabere do devet Fejsbuk prijatelja ili Instagram pratilaca, sa kojima komunikacija može da se započne samo ako je izbor uzajaman.

Facebook dejting aplikacija je besplatna i ne sadrži reklame, pa ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno da se osigura uspeh na online dejting polju. Istraživanja ukazuju na to da čak 40% korisnika nije zadovoljno dejting aplikacijama koje trenutno koristi, pa bi to mogao da bude procenat koji će u nekom trenutku pripasti Facebook-u.

Evropa će na ovu uslugu morati da sačeka još neko vreme, budući da je lansiranje odloženo zbog pitanja o privatnosti korisnika, koja su pokrenula regulatorna tela u Irskoj. Fejsbuk Dating je trenutno dostupan u 20 zemalja, pa se pretpostavlja da će im se priključiti i one sa teritorije Evrope, a kada se budu rešila problematična pitanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.