Facebook zatvara Gift Shop

Izvor: ITsvet.com, 13.Jul.2010, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook zatvara Gift Shop

Facebook je sredinom protekle nedelje objavio da će njihov Gift Shop, koji je sa radom počeo u toku 2007 godine, biti zatvoren prvog dana meseca augusta što će kompaniji omogućiti da se fokusira na unapređivanje drugih karakteristika. Pokloni koje su korisnici primili pre tog datuma će nastaviti da postoje na njihovim stranama a korisnici će i dalje biti u mogućnosti da koriste aplikacije drugih proizvođača da šalju i primaju čestitke kao i druge stvari. Facebook navodi da će zatvaranje Gift Shop-a razočarati veliki broj korisnika ali da je ovakva odluka donešena nakon dugog i pažljivog razmatranja stanja i činjenice da je potrebno fokusirati se na razvoj.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Facebook zatvara Gift Shop

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jul.2010

Facebook je sredinom protekle nedelje objavio da će njihov Gift Shop, koji je sa radom počeo u toku 2007 godine, biti zatvoren prvog dana meseca augusta što će kompaniji omogućiti da se fokusira na unapređivanje drugih karakteristika. Pokloni koje su korisnici primili pre Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.