Facebook za „obične“ telefone

Izvor: Dzungla.org, 15.Jul.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook za „obične“ telefone

Najpopularnija svetska društvena mreža postala je dostupna na više od 2.500 modela mobilnih telefona koji podržavaju Javu.
Aplikacija uključuje najpopularnije opcije, kao što su News FeedInbox i Photos i omogućuje postavljanje fotografija i pronalaženje prijatelja u kontaktima sačuvanim u mobilnom telefonu.
Namenjena je, čini se, prvenstveno korisnicima koji se još nisu odlučili na prelaz u tabor vlasnika pametnih telefona. Uz to, optimizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je za korišćenje pri malim brzinama prenosa podataka.
Ako želite skinuti aplikaciju, posetite m.facebook.com i pronađite link za download ili unesite d.facebook.com/install direktno u pretraživač svog telefona.
Korisnicima će promet generisan korišćenjem aplikacije biti, naravno, naplaćivan.
Mobilni operateri pojedinih zemalja omogućiće svojim korisnicima da aplikaciju besplatno koriste devedeset dana, odnosno u tom periodu im neće naplatiti za protok ostvaren preko nje, ali na spisku operatera nema nijednog iz Srbije.
Pronaći ćete je i u online prodavnicama, uključujući GetJar, Appia i Mobile Weaver. Iz Facebooka stiže obećanje da će aplikacija biti dostupna na još više modela.
  www.youtube.com/watch?v=x0CflZy9k6E

(Izvor: B92, T portal)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.