Facebook uvodi hashtag?

Izvor: B92, 15.Mar.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uvodi hashtag?

Facebook će rivalstvo sa Twitterom preneti na viši nivo budući da je rešio da uvede hashtagove.

Ova kompanija uveliko radi na implementaciji haštagova, koji će omogućiti da korištenjem simbola budu vođene grupne konverzacije.

Još nije poznato dokle je Facebook stigao sa ovom novinom, ali je verovatno da se neće pojaviti u skorije vreme.

Na Twitteru hashtag predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reč ispred koje je simbol “#” i omogućava da se ljudi okupljaju oko jedne poruke ili teme, kao što je recimo izbog novog pape (#PopeFrancis).

Facebook testira da li da na taj način omogući korisnicima brz pregled svih novina koje se tiču određene teme.

Instagram, koji je Facebook kupio prošle godine, već koristi hashtagove koji omogućavaju pregled slika saistom tematikom.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Facebook uvodi hashtag?

Izvor: NaDlanu.com, 15.Mar.2013

Facebook će rivalstvo sa Twitterom preneti na viši nivo budući da je rešio da uvede hashtagove...Ova kompanija uveliko radi na implementaciji haštagova, koji će omogućiti da korištenjem simbola budu vođene grupne konverzacije.Još nije poznato dokle je Facebook stigao sa ovom novinom, ali je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.