Izvor: Domino Magazin, 01.Jul.2020, 12:28

Facebook u problemu – Izgubili milijarde zbog bojkota

Bojkot Facebook do sada je koštao 7,2 milijarde dolara Marka Zuckerberga. Ali to nije kraj. Sve je više kompanija koje se pridružuju bojkotu jer ne žele da se oglašavaju na Facebooku. A kada je veliki Unilever povukao reklame akcije platforme društvenih medija pale su na 8,3 procenata. To je najveći pad u poslednja tri mesesa. […] The post Facebook u problemu – Izgubili milijarde zbog bojkota appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Facebook u problemu – Izgubili milijarde zbog bojkota

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jul.2020

Bojkot Facebook do sada je koštao 7,2 milijarde dolara Marka Zuckerberga. Ali to nije kraj. Sve je više kompanija koje se pridružuju bojkotu jer ne žele da se oglašavaju na Facebooku. A kada je veliki Unilever povukao reklame akcije platforme društvenih medija pale su na 8,3 procenata. To je najveći...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.