Facebook strana vara korisnike

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook strana vara korisnike

Facebook strana na kojoj se tvrdi da će korisnicima koji je posete i budu imali dovoljno sreće doneti poklon karticu za kupovinu proizvoda kompanije Ikea u vrednosti od $1000 je privukla blizu 40.000 korisnika da kliknu na nju. Ovo je najnoviji primer trenda da se društveno mrežni sajtovi koriste za širenje spam poruka jer na ovaj način online oglašivači nastoje da zarade generišući Web saobraćaj. Prošlog meseca slična prevara sa Ikea poklon karticom je privukla 70.000 korisnika a nedugo zatim se pojavila informacija o poklon kuponu i vrednosti od $500 za kupovinu hrane. Najnovija prevara je tražila od korisnika da preporuče Ikea-u svojim prijateljima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Jedna od strana na Facebooku vara korisnike

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Apr.2010

CAMBRIDGE - Facebook strana na kojoj se tvrdi da će korisnicima koji je posete i budu imali dovoljno sreće doneti poklon karticu za kupovinu proizvoda kompanije Ikea u vrednosti od $1000 je privukla blizu 40.000 korisnika da kliknu na nju.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.