Facebook sprema GOMILU tajnih novih aplikacija!

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook sprema GOMILU "tajnih" novih aplikacija!

U pokušaju da se odvoji od društvene mreže koja dobija kaznu za kaznom, FB će nam predstaviti "revolucionarno iskustvo građenja zajednice na Internetu"!

Facebook obećava da će nas zadiviti novim aplikacijama za građenje zajednice!

Facebook je oformio novi tim NPE (New product experimentation) koji će u narednim mesecima predstaviti "čitavu poplavu" novih aplikacija!

Ideja je da ovaj tim osmisli i plasira niz novih aplikacija koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << korisnicima "daju potpuno novo iskustvo pri građenju zajednice".

Nikakvi drugi detalji nisu saopšteni, zna se samo da će neke od njih biti besplatne, dok će druge obuhvatati i plaćanje i kupovinu unutar same aplikacije. Očekuje se da će se prve od njih pojaviti već u narednih nekoliko nedelja na App Store i Google Play prodavnicama.

"Ponekad je 'mali' početak najbolji put do velikog otkrića. Verujemo da je građenje novih aplikacija bez straha od neuspeha jedini put do trijumfa," saopštio je novi Facebook tim.

"Cnet" prenosi da je ovaj potez još jedno u nizu nastojanja Facebooka da se "odvoji" od svoje primarne društvene mreže, koja je već godinama na meti oštrih kritika i kazni zbog kršenja privatnosti i bezbednosnih skandala. Izvan "fejsa" i Messenger aplikacije, Facebook nije, barem za sada, uspeo da razvije nešto novo što je doživelo zapaženiji uspeh.

"Pošto Facebook i dalje ima 2,38 milijardi aktivnih korisnika mesečno, sigurno je da ima izvanredan uvid u to kakve funkcionalnosti ih interesuju," navodi taj portal.

Šta mislite, da li je Facebook prošlost ili će uspeti da osvoji novu publiku? Čekamo vaše komentare ispod vesti i na mrežama Facebook, Twitter i Instagram.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.