Facebook se oslanja na dobar dizajn

Izvor: ITsvet.com, 13.Maj.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook se oslanja na dobar dizajn

Koja je to tajna koja omogućava Facebook društvenoj mreži da zadrži najveću bazi korisnika na svetu. Jedna od studija koje su izvođene sa ovom temom otkrivaju da je držanje dokazanih principa softverskog dizana jedna od tajni uspeha. Facebook ima publiku koja bi čak i korisničke baze najvećih softvera na svetu načinila malim. Prema najnovijem istraživanju ova društvena mreža ima preko 845 miliona korisnika. Facebook podržava preko 70 jezika, dok oko 80% korisnika društvene mreže je locirano van SAD i Kanade. Ovo je dobar pokazatelj koliko je FB globalan i koliko je njegov dizajn moćan da toliko različite ljude održi na okupu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Facebook se oslanja na dobar dizajn

Izvor: ItRešenja.com, 14.Maj.2012, 01:07

Koja je to tajna koja omogućava Facebook društvenoj mreži da zadrži najveću bazi korisnika na svetu. Jedna od studija koje su izvođene sa ovom temom otkrivaju da je držanje dokazanih principa softverskog dizana jedna od tajni uspeha. Facebook ima publiku koja bi čak i korisničke baze najvećih...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.