Facebook se izvinjava zbog istraživanja

Izvor: ITsvet.com, 05.Okt.2014, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook se izvinjava zbog istraživanja

Facebook je izdao javno izvinjenje korisnicima zbog sprovedenog eksperimenta i svojevoljnog upravljanja korisničkim sadržajima, što je u toku leta dovelo do velikog nezadovoljstva korisnika i velikog broja negativnih komentara. Društvena mreža najavila je da su preduzete odgovarajuće mere da se takav incident nikada više ne ponovi, te se nada da će korisnici biti zadovoljni najavljenim izmenama. Mike Schroepfer, rukovodilac tehnološkog odeljenja kompanije Facebook, navodi da se konstantno vrše istraživanja sa ciljem dodatnog unapređenja Facebook-a ali da je njihov cilj da se to odradi na najodgovorniji mogući način.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Incident

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Slaba prodaja Xbox One u Japanu

Izvor: ITsvet.com, 05.Okt.2014

Prodaja Microsoft-ove Xbox One igračke konzole na teritoriji Japana prilično je loša, što je dovelo do toga da čelnici ove kompanije nikako nisu zadovoljni rezultatom koji je ova konzola postigla. Takashi Sensui, rukovodilac Xbox Japan odeljenja, navodi da Microsoft nije zadovoljan trenutnom prodajom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.