Facebook premestio objave iz grupa u zaseban Feed

Izvor: SaznajNovo.com, 08.Feb.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook premestio objave iz grupa u zaseban Feed

I još jedna novina u okviru čišćenja News Feed odeljka je premeštanje objava iz grupa u zaseban Feed. Već nam je poznato da je Facebook premestio sve objave stranica u novi Feed pod nazivom „Explore Feed“ tokom test perioda (ali će tako i ostati kako mi se čini), pa nas ovo i ne bi trebalo začuditi.
Ažurirala mi se Facebook aplikacija i dočekalo me obaveštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << da je dodat nov Feed: „See posts from your groups all in one place„, što bi u prevodu bilo „Pogledaj objave iz tvojih grupa sve na jednom mestu„.
Ikonica već poznata, tri korisnika u krugu, tapnem i vidim taj novi Feed. Na vrhu su izlistane grupe čiji sam član a koje se nalaze u mojoj „Favorites“ listi, i ispod objave iz svih grupa. Veoma jednostavno i pregledno.

E, a da li su objave uklonjene iz News Feed-a? Nisam siguran kako ovo funkcioniše ali sam primetio manji broj objava iz grupa, a broj objava prijatelja i stranica na početnoj nisam primetio da je opao. Naiđem na neku objavu iz grupe, ali definitivno nisu tu sve. Recimo, neko je nešto objavio u nekoj grupi pre sat vremena i to se nalazi u novom Feed-u, ali nema nigde na početnoj. S druge strane, neku objavu iz druge grupe sam našao u News Feed-u, ali nisam u onom novom.
Ne znam da li je ova opcija dostupna svima, koristim Facebook za Android i trenutna verzija je 157.0.0.38.97.
Bilo kako bilo, nisam ljubitelj grupa i ne pratim ih često, uglavnom samo Tech Blogeri, tako da mi ova opcija nije niti dobra niti loša, videćemo da li će se zadržati.
Detaljnije - Facebook premestio objave iz grupa u zaseban Feed

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.