Facebook obećava da će izbrisati neobjavljene video klipove

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Apr.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook obećava da će izbrisati neobjavljene video klipove

Sada kada je je objavljeno da Facebook čuva video snimke koje su korisnici snimili ali nikada nisu objavljeni, društvena mreža je obećala da će ih zaista obrisati. Prošle nedelje, neke osobe su pronašle stare video snimke koji su trebali biti sklonjeni sa sajta, a nalazili su se zakopani u Facebookovoj arhivi preuzetih podataka. Facebook je sada uputio izvinjenje zbog ovog problema i istakao je da će izbrisati video sadržaj, onako kako je to trebalo da učini >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << od samog starta.
Istražili smo izveštaje da neki ljudi vide svoje stare video snimke kada pristupaju svojim informacijama preko “Download Your Information alatke“, izjavio je portparol Facebooka za New York Magazine. “Otkrili smo grešku koja je sprečila brisanje video snimaka, brišemo ih i izvinjavamo zbog neugodnosti“.
Za sada nije poznato koliko je ovaj problem rasprostranjen, kao ni da li postoji način da se sigurno zna da li su video klipovi obrisani.
Izvor: Engadget, Benchmark
Foto: Pixabay
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.