Facebook novom odlukom (opet) razbesneo korisnike!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook novom odlukom (opet) razbesneo korisnike!

Ne samo da ćemo viđati nove reklame na Facebooku, nego će one postati i animirane!

Foto: Promo. Ilustracija.

Iako reklame MOGU DA SE BLOKIRAJU, činjenica je da nas progone i da se od njih ne može pobeći, pogotovo ne na Facebooku! A na internetu se upravo mogu pročitati negativni komentari upućeni na račun novih formata reklama, kojima se Facebook sprema da nas zapljusne!

Pisali smo vam da je Facebook omogućio korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << GIF animacija na mreži, a sad ispada da to uopšte nije zbog toga što su ih korisnici želeli, nego zbog - reklama! Prema pisanju PCMag Asia sajta i UberGizmo-a Facebook će uskoro puštati animirane GIF reklame na News Feedu, koji je nedavno opet promenjen, kako bi još jače vršio uticaj na korisnike i zadobio njihovu pažnju.

Facebook će reklame prikazivati sa strane, automatski će se aktivirati i već ih testira nekoliko velikih multinacionalnih kompanija iz Južne i Severne Amerike.

Zamišljamo situaciju kad sve sa strane na Facebooku počne da se mrda... :)

Čekamo komentare ispd vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.