Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook nova aplikacija LOL je nešto posebno

LOL je namenjena mladim korisnicima, koji dižu ruke od Facebook mreže.

Facebook nema baš dobru “prođu“ među mlađim korisnicima, koji prema poslednjim podacima i dalje napuštaju najveću društvenu mrežu. Kako se ne bi pretvorio u mrežu namenjenu starijim korisnicima, Facebook razvija novu aplikaciju, koja se zove LOL.

LOL aplikacija je, zapravo već uveliko u test fazi i predstavlja kolekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zabavnih GIF i video objava, koje ispunjavaju zid korisnika, umesto klasičnih objava. Objave su razvrstane po kategorijama kakve su šale, životinje, mačke, ispale i druge. Takođe, MEME će biti važan deo objava, pa će takav sadržaj biti prikazan pri vrhu zidova korisnika.

Aplikaciju trenutno u zatvorenoj BETA fazi testiraju srednjoškolci širom SAD. LOL je osmišljena i kao posebna aplikacija ali i kao dopuna klasičnoj Facebook aplikaciji, kad se LOL sadržaj prikazuje na mestu gde je sad Watch tab, odnosno kartica.

Još uvek nema podataka o tome kad bi LOL mogao da zaživi za sve korisnike, kao ni to da li će LOL uopšte biti i pušten svima. Jedno je sigurno - Facebook mora da vrati mlade korisnike na mrežu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.