Facebook najavljuje novu opciju za upoznavanje

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Maj.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook najavljuje novu opciju za upoznavanje

Osnivač i vlasnik Facebook-a Mark Zakerberg najavio je na godišnjoj konferenciji za developere novu opciju koju će ta društvena mreža ponuditi korisnicima – servis za upoznavanje.
Ova platforma biće nalik Tinderu, a Zakerberg je u obraćanju rekao da je opcija za upoznavanje parova biti uskoro lansirana i da će voditi računa o privatnosti.
“Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Facebook-u ima 200 miliona ljudi koji za sebe navode da nisu u vezi. Ako smo posvećeni izgradnji veza koje imaju značenje, onda je ovo veoma značajan korak“, kazao je.
On je rekao i da je ova godina za njega bila “veoma intenzivna”.
Društvena mreža Facebook radi i na novoj komandi “obriši istoriju” koja će korisnicima omogućiti brisanje istorije pretraživanja.
“Jednu stvar sam naučio tokom svedočenja pred Kongresom SAD, a to je da nisam imao dovoljno jasne odgovore na pojedina pitanja o podacima”, naveo je Zakerberg.
Izvor: Srna/N1
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.