Facebook kritikuje dogovor

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook kritikuje dogovor

Debata vezana za nacionalni američki broadband plan počela je da liči na utakmicu u kojoj su sada dozvoljeni i niski udarci. Reakcija na Google-Verizon dogovor o internet neutralnosti je privukao mnoge da daju svoje mišljenje o ovom slučaju. Veliki konkurent kompanije Google, Facebook, kritikovao je ovaj dogovor. U međuvremenu o ovom problemu se oglasio i komesar američke federalne komunikacione komisije koji navodi da ovaj dogovor u izvesnoj meri poništava neke ranije dogovorene zaključke. Facebook je pomenuti dogovor kritikovao tvrdeći kako on slabi zakonodavno pravo FCC vezano za zemaljski pristup internetu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Fejsbuk kritikuje dogovor

Izvor: S media, 12.Avg.2010

Debata vezana za nacionalni američki broadbend plan počela je da liči na utakmicu u kojoj su sada dozvoljeni i niski udarci. Reakcija na Gugl-Verizon dogovor o internet neutralnosti je privukao mnoge da daju svoje mišljenje o ovom slučaju...Veliki konkurent kompanije Gugl, Fejsbuk, kritikovao je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.