Izvor: Mikro - PC World, 03.Feb.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook izlazi na berzu

Kompanija Facebook podnela je sredinom ove nedelje izveštaj američkoj Komisiji za hartije od vrednosti i berzanske poslove (Securities and Exchange Commission, SEC) u kome se nalaze podaci o poslovanju kompanije, ali se osim toga najavljuje i pojavljivanje Facebooka na berzi. Namera rukovodstva kompanije je da izlaskom na berzu i izdavanjem deonica prikupi pet milijardi dolara, što bi bila najv...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

Šta izlazak akcija Facebooka na berzu znači za investitore?

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Feb.2012

CALIFORNIA - "Facebook" je u 2011.ostvario prihodi u iznosu od 3,7 milijardi dolara dok je neto zarada iznosila milijardu dolara. Koliko ova kompanija zapravo vredi i šta bi prodaja deonica mogla da znači za investitore?

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.