Facebook i prostitucija

Izvor: Domino Magazin, 10.Feb.2011, 05:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook i prostitucija

Sve više njih traži društvo preko društvene mreže

Profesor sa Univerziteta Columbia Sudhir Venkatesh je smislio baš lep projekat za sebe i svoje studente. Oni su pratili 290 njujorških prostitutki kako bi otkrili njihove navike.

I znate šta su saznali? Ne, ne mislimo na neke stvari koje možda vas zanimaju već na to da čak četvrtina klijenata dođe do njih preko Facebooka. Dakle sve više njih traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ovakvo društvo preko društvenih mreža. Kako neobično zar ne?

I pritom, oni su istraživanje obavili još pre 3 godine, pa zamislite kako je danas tek? Tako da ima i gorih stvari koje možete da radite na Facebooku pored toga što po ceo dan igrate Farmu...

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.