Facebook dodao ankete sa GIF-ovima i fotografijama

Izvor: NovaEnergija.net, 08.Nov.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook dodao ankete sa GIF-ovima i fotografijama

Facebook je tokom proteklih godinu dana dosta proširio svoje delovanje u segmentu anketa. Ankete su se pojavljivale u Instagram Stories i Messenger grupnim razgovorima na primer.
Sada kompanija nastavlja sa širenjem delovanja anketa i donosi “Facebook Polls“, koji uključuje opciju za GIF-ove i ankete bazirane na fotografijama.
Testiranje ove funkcije je počelo u septembru, a sada svi korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i stranice imaju pristup kreiranju anketa na iOS-u, Androidu i desktopu.
Anketu je moguće kreirati otvaranjem alatke za kreiranje statusa i izborom “poll” opcije, koja potom omogućava izbor između korisnikovih fotografija ili postojeće Facebookove biblioteke.
Izvor: NextPowerUp, Benchmark

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.