Facebook aplikacija se zakucava namerno?!

Izvor: Mondo, 05.Jan.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook aplikacija se "zakucava" namerno?!

Ako je ovo istina, Facebook je stvarno otišao predaleko!

Foto: Facebook.

Prema mnogim izveštajima koji se mogu pročitati na internetu Facebook je svoju zvaničnu Android aplikaciju namerno napravio tako da se ona "zakucava", kako bi testirao strpljenje i lojalnost korisnika! Test je trajao nekoliko nedelja i rezultat je takav da Facebook nije izgubio korisnike zbog ovoga. Kad Facebook aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "pukne" većina korisnika to pripiše Android sistemu...

Prema nekim izveštajima Facebook je zabrinut da bi mogao biti izbačen iz Android prodavnice, kako piše PhoneArena. Iako za tako nečim sad nema potrebe PhoneArena naznačava da takav scenario već neko vreme razmatraju u Facebook-u, jer se plaše da se Android i Facebook na njemu previše oslanjaju jedan na drugi. Zbog toga će Facebook ponuditi nove načine da korisnici instaliraju aplikaciju za Android, a Google Maps servis u aplikaciji biće zamenjen drugim maping servisom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.