Facebook aktivirao sigurnosnu proveru

Izvor: B92, 22.Mar.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook aktivirao sigurnosnu proveru

Društvena mreža Facebook je, posle terorističkih napada u Briselu, aktivirala opciju 'Safety Check', preko koje svi koji se trenutno nalaze u tom gradu mogu porodici i prijateljima javiti da su dobro i na sigurnom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk aktivirao sigurnosnu proveru

Izvor: RTS, 22.Mar.2016

. Posle terorističkih napada u Briselu, društvena mreža Fejsbuk je,aktivirala opciju "Safety Check", preko koje svi koji se trenutno nalaze u tom gradu mogu porodici i prijateljima javiti da su dobro i na sigurnom.

Nastavak na RTS...

Facebook aktivirao „Safety Check“ zbog napada u Briselu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2016

BEOGRAD - Društvena mreža Fejsbuk je, poslije terorističkih napada u Briselu, aktivirala opciju ''Safety Check'', preko koje svi koji se trenutno nalaze u tom gradu mogu porodici i prijateljima javiti da su dobro i na sigurnom..."Brzo pronađite i povežite se sa prijateljima u datoj oblasti. Ako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.