Facebook Viewpoints – Popunjavanjem upitnika do novca

Izvor: ItRešenja.com, 02.Dec.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Viewpoints – Popunjavanjem upitnika do novca

Facebook je izbacio novu aplikaciju. U pitanju je program za istraživanje tržišta od kojeg možete da zaradite.Korisnici trenutno samo iz Amerike koji imaju više od 18 godina mogu da preuzmu Viewpoints aplikaciju i učestvuju u anketama tako da Facebook može da nauči više o “lošim uticajima društvenih mreža ali i pozitivnim stvarima”.

U druge mogućnosti spadaju dovršavanje online zadataka umesto Facebook-a, ili testiranje novih aplikacija pre same objave. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Well-being anketa traje oko 15 minuta i sadrži 1000 poena, što je oko 5 nagradnih dolarakoji ležu putem PayPal-a.

Iz kompanije napominju da će podatke koristiti samo interno i da ih nikako neće deliti trećoj strani, kao i da ih neće prodavati. No, ko im može verovati nakon skorašnjih skandala vezanih za privatnost? Facebook Viewpoints app je dostupna za iOS i Android, međutim samo u Americi. Sledeće godine će doći na red i druge države.

Izvor: PC Press
Pogledaj vesti o: Facebook,   Paypal Srbija

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.