Facebook Stories su tu!

Izvor: NovaEnergija.net, 29.Mar.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Stories su tu!

Želimo da šerovanje fotografija i videa sa onima sa kojima želite bude brže, zabavnije i lakše”, navodi Facebook u novoj objavi o dolasku Facebook Stories i novih efekata na kameri.
Od danas, na iOS i Androidu, Facebook je aktivirao nove efekte na kameri i dva načina da šerujete fotografije i video snimke koje ste napravili.

U levom uglu aplikacije, ili kada povučete ekran >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << udesno, od ove nedelje, nalaziće se ikonica kamere sa mnogim novim efektima, maskicama, ramovima, interaktivnim filterima.

Facebook je napravio saradnju sa različitim brendovima kako bi kreirao maskice poput Covenant, Despicable Me 3, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Power Rangers, Smurfs: The Lost Village i Wonder Woman.

Kako navode, Instagram zajednica je pokazala da je interesantno šerovati sadržaj koji nestaje nakon 24h, zato Facebook predstavlja Facebook Stories, koji se nalaze na vrhu News Feed, i vaši prijatelji će takođe imati 24h da vide priče koje budete šerovali, u vidu fotografija i videa.

 
Facebook je dodao i opciju Direct, uz pomoć koje ćete sa onima koje izaberete šerovati sadržaj koji traje određeno vreme. Onaj kome pošaljete fotografiju ili video moći će jednom da vidi sadržaj, nakon toga on će nestati.
 

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.