Facebook, Samsung i Oculus stvaraju novi svet!

Izvor: Mondo, 24.Sep.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook, Samsung i Oculus stvaraju novi svet!

Zajedničkim snagama predstavili su uređaj povoljne cene, koji će promeniti način na koji doživljavamo virtuelnu realnost!

Facebook, koji je vlasnik Oculus kompanije za virtuelnu realnost, Samsung, Netflix i Twitch najavili su u Holivudu "kacigu" za virtuelnu realnost koja će koštati svega 99 dolara, odnosno evra, a koja će moći da se koristi zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Note 5, S6 Edge+, S6, S6 Edge i svim drugim, do sada najvljenim Samsung VR modelima. Kaciga će obezbediti nove Netflix virtuelne sadržaje, praćenje Twitch kanala u virtuelnoj realnosti, ali i pristu virtuelnom Facebook nalogu, koji još uvek ne znamo kako će izgledati.

Na ovaj način, uz jeftinu "kacigu", Samsung sadržaje, a tek Twitch i Netflix podršku da ne spominjemo, virtuelna realnost konačno dobija smisao! Ostaje nam da vidimo kako će se Facebook "ugurati" u celu ovu priču i kakve će sadržaje društvena mreža da nam ponudi. Samsungova nova kaciga je skoro 30 odsto lakša i udobnija za nošenje. Stiže uskoro i prodavaće se onlajn i u prodavnicama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.