Facebook: Moderniji srpski prevod!

Izvor: Mondo, 08.Dec.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook: Moderniji srpski prevod!

Izgleda da je Facebook počeo da uči srpski, ali i druge jezike mnogo bolje, pa su prevodi aktivnosti na Fejsu sada moderniji, mada ima i promašaja.

Ukoliko koristite Facebook na srpskom jeziku vrlo je verovatno da su prevodi aktivnosti na Fejsu i kod vas nešto drugačiji nego do sada.

Umesto “Korisnik voli vašu fotografiju” sada se mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojaviti drugačije objave na toj društvenoj mreži. Recimo “Korisnici gotive tvoju fotografiju”. A mogu se pojaviti i neki manje smisleni prevodi poput “Korisnici su iskazali dopadanje prema tvojoj fotografiji”.

Ovi prevodi pokazuju da je Facebook rešen da se što više približi svojim korisnicima i omogući im da tu društenu mrežu koriste još lakše i komotnije.

Da li ste i vi dobili neki zanimljiv prevod obaveštenja od Facebooka?

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Facebook uvodi moderniji srpski prevod!

Izvor: Mondo, 08.Dec.2012

Izgleda da je Facebook počeo da uči srpski, ali i druge jezike mnogo bolje, pa su prevodi aktivnosti na Fejsu sada moderniji, mada ima i promašaja...Ukoliko koristite Facebook na srpskom jeziku vrlo je verovatno da su prevodi aktivnosti na Fejsu i kod vas nešto drugačiji nego do sada...Umesto “Korisnik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.