Facebook Messenger sada dostupan i za Windows Phone

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Messenger sada dostupan i za Windows Phone

Korisnici Windows Phonea sada mogu da skinu Facebook Messenger za svoje uređaje.

Facebook Messenger do sada je bio dostupan za iOS i Android uređaje, a ova aplikacija za najpopularniju društvenu mrežu na svetu sada je dostupna i korisnicima Windows Phonea i može se preuzeti na Windows Phone Storeu.

Modifikovana verzija potpune Facebook mobilne aplikacije korisnicima dozvoljava da ćaskaju sa jednim ili više prijatelja, dele svoju lokaciju i obogaćuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovore slikama i stikerima.

Ovo predstavljenje i nije preveliko iznenađenje. Na ovogodišnjem Mobilnom kongresu u Barseloni, Microsoft je najavio da će Messenger uskoro biti dostupan i na Windos Phone platformi.

„Facebook Messenger je jedna od najzahtevanijih pojedinačnih aplikacija koje su naše mušterija tražile“, izjavio je potpredsednik Microsoft Windovs Phone divizije, Džo Belfiore tokom pres konferencije u Barseloni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.