Facebook Messenger koristi 600 miliona ljudi

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Messenger koristi 600 miliona ljudi

Facebook Messenger je premašio 500 miliona aktivnih korisnika pre četiri meseca a sada je ova brojka premašila 600 miliona korisnika. Uprkos tome što neki korisnici nisu bili zadovoljni kada je Facebook načinio dostupnim Messenger na mobilnim uređajima jer su morali da preuzimaju Messenger aplikaciju zasebno, to je pomoglo da se poveća broj korisnika koji ovaj servis koriste. Više korisnika društvene mreže je prešlo da koriste koristi usluge ove mreže preko mobilnih uređaja umesto preko personalnih računara, čime su se otvorila vrata šireg korišćenja Messenger aplikacije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Facebook Messenger koristi 600 miliona ljudi

Izvor: ItRešenja.com, 28.Mar.2015

Facebook Messenger je premašio 500 miliona aktivnih korisnika pre četiri meseca a sada je ova brojka premašila 600 miliona korisnika. Uprkos tome što neki korisnici nisu bili zadovoljni kada je Facebook načinio dostupnim Messenger na mobilnim uređajima jer su morali da preuzimaju Messenger aplikaciju...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.