Izvor: Domino Magazin, 14.Okt.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Libra – Digitalna valuta u problemu

Facebook Libra, digitalna valuta koja je imala velike ambicije je u problemu. Prvo su centralne banke nekih velikih država rekle da kompanija ne može da pravi novac uz najavu zabrana. A sada se i neke od članica asocijacije koji je stao iza Libre povlače. Tačnije Visa, eBay, Mastercard, Mercado Pago i Stripe su najavili da […] The post Facebook Libra – Digitalna valuta u problemu appeared first on Domino.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kriptovaluta Facebooka Libra, izgubila podršku eBaya i Mastercarda

Izvor: Capital.ba, 14.Okt.2019

NJUJORK, Visa, Mastercard, eBay, Stripe i Mercado Pago povukli su se iz Libra Association, što je zadalo veliki udarac planovima Facebooka o distribuciji globalne kriptovalute. O povlačenju su prvi izvještavali Financial Times i Bloomberg. “Visa je odlučila da se trenutno ne pridružuje Libri....

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.