Pronašla majku nakon 50 godina i to na - Fejsbuku (FOTO)

Izvor: S media, 21.Jul.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašla majku nakon 50 godina i to na - Fejsbuku (FOTO)

Stefani Filips (48) iz SAD je preko Fejsbuka uspela da pronađe svoju majku, koju je poslednji put videla pre 47 godina, kada je bila beba. Žena se s majkom Džoan Vermajer (67) dopisivala mesec dana pre nego su se našle, piše

Džoan se udala kada je imala tek 17 godina, a ubrzo nakon toga je rodila ćerku. Ispričala je američkim medijima kako je imala velike svađe s porodicom bivšeg supruga i da joj se onda činilo da nema drugu opciju osim da pobegne. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Preselila se na Floridu, gde se ponovno udala. Usvojila je jedno dete, a ima i još jedno biološko dete.

Stefani je ispričala kako joj je susret s majkom ostvarenje svih snova. Kaže kako nikada oca ništa nije smela da pita o majci, jer je sve to bila tabu tema. Rekla je i da je nekoliko puta pokušavala da uđe ući u trag majci, ali joj godinama nije uspelo. Majku je preko Fejsbuka uspela pronađe jer se prijavila pod devojačkim prezimenom.

(Daily mail, 24 sata.hr)

Foto: CBS4, printscr video Daily mail

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronašla majku nakon 50 godina i to na - Fejsbuku

Izvor: medio.rs, 21.Jul.2012

Jedna Amerikanka uspela je preko Fejsbuka da pronađe svoju majku i vidi je nakon skoro 50 godina. Susret s majkom joj je, kako kaže, ostvarenje svih snova.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.