FEJSBUK U KVARU ŠIROM EVROPE: Evo kako da se IPAK ulogujete

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEJSBUK U KVARU ŠIROM EVROPE: Evo kako da se IPAK ulogujete

Društvena mreža Fejsbuk danas ima velikih problema, piše britanski list The Independent, koji tvrdi kako je veliki broj korisnika prijavio probleme prilikom otvaranja stranice.

U tekstu se navodi da prilikom otvaranja stranice brojni korisnici ne dobijaju nikakav odgovor od Fejsbukovog servera, a pred njima se pojavi prazna površina.

Neki od korisnika su izneli i pozitivne komentare, da će napokon sačuvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << malo svog vremena, dok je druge ovaj kvar iznervirao i smatraju da ih fejsbuk primorava da koriste mobilnu aplikaciju. Samo preko mobilne aplikacije Fejsbuk radi, pa je jedino tako moguće ulogovati se.

Ovi problemi su zabeleženi na području Velike Britanije i Evrope, gde su preko videnda korisnici dobijali poruku u kojoj je najavljeno "padanje" Fesjbuka i u kojoj se korisnici mole za strpljenje.

(Telegraf.rs/radiosarajevo.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.