Izvor: S media, 31.Jan.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEJSBUK KAO DOBRA VILA: Usvojena devojka za dva dana našla roditelje!

Dženesa je na svoj Fejsbuk profil okačila svoju fotografiju na kojoj drži plakat sa podacima koje je uspela da sakupi o svojoj majci i ocu. Dva dana kasnije, zahvaljujući prijateljima koji su lajkovali i šerovali njen status, 150000 ljudi je uključeno u potragu za biološkim roditeljima. "Pretpostavila sam da će je podeliti nekoliko prijatelja, ali ovo je neverovatno", rekla je Dženesa ABC-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Prekretnica se desila kada je fotografiju videla žena koja je išla u srednju školu sa devojčinom majkom. Poslala je poruku Dženesi, koja je na početku bila skeptična, ali je ubrzo dobila dokaz da joj se ostvarila želja jer joj se porukom obratila biološka majka.

"Poslala mi je poruku na Fejsbuk u kojoj je napisala da misli da je moja majka, da ne može verovati da sam to ja i da je čekala sve ovo vreme da se to dogodi", rekla je Dženesa i objasnila da se definitivno uverila u to da joj je san postao java kada joj je majka ispričala za carski rez na porođaju, detalj koji Dženesa nije iznela u javnost i kada je od majke dobila svoje slike sa rođenja. Srećna devojka je saznala i ponešto o svom biološkom ocu, koji je takođe bio rad da se ponovo sretnu.

Nakon srećnog kraja priče Dženesa je, očekujući prvi susret uživo sa svojim roditeljima, na Fejsbuku napisala:

"Srećna sam što mogu objaviti da sam pronašla svoju biološku majku. Hvala svima na svemu što ste uradili za mene, bila sam u vestima, dala intervjue, a zbog svih vas sam pronašla svoju majku. Puno hvala svima".

S media/Index.hr/ABC

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Preko Fejsbuka našla majku za tri dana!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013, 07:20

Dženesa Simons iz SAD pomoću društvene mreže uspela da nađe ženu koja ju je rodila, nakon što joj to nije uspelo regularnim putem..SOLT LEJK SITI - Čas posla...Amerikanka Dženesa Simons (21) iz američke države Juta pronašla je svoju biološku majku preko Fejsbuka za samo tri dana, nakon što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.