FB fanovi biraju novog vozača Red Bulla

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FB fanovi "biraju" novog vozača Red Bulla

Red Bull tim u F1 takmičenju zamolio je svoje fanove da im putem Facebook stranice pomognu u izboru novog vozača za sezonu 2014.

Nakon najave da se Mark Veber (Mark Webber) povlači iz Formule 1, u Red Bullu uveliko razmatraju ko će pored Sebastiana Fetela (Sebastian Vettel) činiti tandem vozača za 2014. godinu.

Šef tima, Kristijan Horner (Christian Horner) suzio je listu na tri imena. Pored Kimija Raikonena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Kimi Raikkonen), u igri su i dva vozača tima Toro Rosso, Australijanac Danijel Rikardo (Daniel Ricciardo) i Francuz Žan-Erik Vernj (Jean-Eric Vergne).

U akneti koju je na svojoj Facbook fan stranici organizovao Red Bull, Raikonen za sada ubedljivo vodi ispred Rikarda, dok je Vernj na trećoj poziciji.

Ostaje da se vidi da li će se konačna odluka rukovodstva tima poklopiti sa željama navijača, odnosno u kojoj meri će Red Bull poslušati glas svojih fanova, s obzirom da na izbor vozača odlučuju i brojni drugi kriterijumi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FB fanovi "biraju" novog vozača Red Bulla

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Red Bull tim u F1 takmičenju zamolio je svoje fanove da im putem Facebook stranice pomognu u izboru novog vozača za sezonu 2014...Nakon najave da se Mark Veber (Mark Webber) povlači iz Formule 1, u Red Bullu uveliko razmatraju ko će pored Sebastiana Fetela (Sebastian Vettel) činiti tandem vozača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.