FANTASY PREMIJER LIGA: Ivanović najtraženiji!

Izvor: Mondo, 14.Sep.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANTASY PREMIJER LIGA: Ivanović najtraženiji!

Mondo Fantasy Premijer liga trenutno ima 5.873 učesnika od kojih je njih 60,7 odsto izabralo srpskog defanzivca iz redova Čelsija Branislava Ivanovića.

Aktuelni prvak Evrope ipak nije najvoljeniji među našim virtuelnim menadžerima, pa je svega 19 odsto ljudi kao tim za koji navija izdvojilo "plavce". Kako je pokazala i anketa na Facebook stranici Mondo Selektor najviše je pristalica Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (24 odsto), dok je na trećem mestu Arsenal sa 14 odsto poklonika. Svega po 15 navijača među fantasy menadžerima imaju Norvič i Vest Bromvič Albion.

Pred početak takmičenja Mondo virtuelni menadžeri s razlogom nisu imali poverenja u Karlosa Teveza, međutim nestašni momak iz Mančester sitija je dobro počeo prvenstvo, dao tri gola (po jedan Kvins Parku, Liverpulu i Sautemptonu) i njegova cena je za četiri kola skočila sa devet na 10.2.

Sunovrat tržišne vrednosti doživeo je Vejn Runi (sa 12 na 11.1), koji je ujedno i najodbačeniji fudbaler u poslednjem kolu s obzirom da je krajem avgusta povređen i odsustvovaće sa terena najmanje do kraja septembra.

Trojac iz Sitija David Silva, Mario Baloteli i David de Hea (primio tri gola u dve utakmice - 2:3 Fulam, 0:1 Everton) se takođe visoko kotira na listi odbačenih.

Posle tri kola Mondo Fantasy Premijer lige lidersku poziciju zauzima tim Nikole Lazarevića FK Čvrljak sa 218 poena. Ali prvenstvo je dugo, imate sasvim dovoljno vremena da nadoknadite razliku i osvojite letovanje za dve osobe ili druge vredne nagrade.

Još nije kasno da nam se priključite! Ukoliko već imate nalog možete ga ponovo iskoristiti, a onima koji do sada nisu učestvovali u ovakvim igrama savetujemo da najpre pročitaju pravila. Sva eventualna pitanja možete nam uputiti i na Facebook stranici Mondo Selektor.

I ne zaboravite: tim za predstojeće kolo možete da sastavite do subote u 13 časova. Na raspolaganju imate jedan besplatan transfer (za svaki naredni oduzima vam se četiri poena) i neograničen broj izmena u okviru tima.

Takođe vas podsećamo da ukoliko u timu imate fudbalera koji je promenio tim od momenta kada ste ga vi uvrstili u ekipu, sve dok ga ne "prodate" računaće se kao član starog kluba.

Takav slučaj je sa Robinom van Persijem, koji je nedavno iz Arsenala prešao u Mančester junajted. A da li je Holanđanin zaista povređen saznaćemo uskoro, jer je Luj van Gal uveravao Aleksa Fergusona da ga je "preventivno" zamenio u poluvremenu utakmice sa Mađarskom.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.