FACEBOOK SE PROMENIO ZBOG OLIMPIJADE: Evo šta ćete moći da uradite (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FACEBOOK SE PROMENIO ZBOG OLIMPIJADE: Evo šta ćete moći da uradite (FOTO)

Foto: Facebook

Društvena mreža Facebook je u čast Olimpijskih igara predstavila nekoliko opcija koje će pratiocima ovog sportskog dešavanja sigurno biti zanimljive i korisne.

Pre svega, korisnici Facebooka svoje profilne fotografije mogu ukrasiti zastavama zemalja za koje će navijati na Olimpijadi, pored kojih će se nalaziti i ovogodišnji logo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << OI.

Takođe, na News Feed-u će se pojaviti sekcija u kojoj će biti smeštene najnovije olimpijske vesti i rezultati različitih takmičenja.

Korisnici će novu sekciju News Feed-a dobiti najkasnije do 5. avgusta, a vrlo je verovatno da ste primetili obaveštenje i olimpijsku baklju koja se pojavila iznad svih objava na početnoj strani.

Foto: Facebook

U novoj sekciji će se pored rezultata i najnovijih vesti nalaziti i "live video-snimci", a Facebook će 21. avgusta poslati obaveštenje o zatvaranju Olimpijskih igara i pozvati sve korisnike da prate.

(Telegraf.rs / Izvor: techcrunch.com)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.