Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan odustao od zabrane društvenih mreža

Turski premijer Redžep Tajip Erdogan odustao je od prijetnje da će u Turskoj blokirati pristup društvenim mrežama "Facebook" i "YouTube". Erdogan, koji je suočen sa optužbama da je umiješan u korupciju, izjavio je prošle sedmice da vlada razmatra korake kojima bi onemogućila da tajni snimci zvaničnika budu objavljeni na internetu, uključujući blokiranje Facebooka  YouTube. Vlada insistira da su optužbe o korupciji i snimci koji su završili na internetu djelo...
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Erdogan odustao od zabrane društvenih mreža

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2014

ANKARA- Turski premijer Redžep Tajip Erdogan odustao je od prijetnje da će u Turskoj blokirati pristup društvenim mrežama "Fejsbuk" i "Jutjub".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.