Erdogan: Zabraniću Fejsbuk i Jutjub

Izvor: B92, 07.Mar.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Zabraniću Fejsbuk i Jutjub

Ankara -- Turski premijer Režep Tajip Erdogan zapretio je da će posle izbora 30. marta u Turskoj zabraniti korišćenje društvene mreže Fejsbuk i sajta Jutjub.

"Ima novih mera koje ćemo preduzeti posle 30. marta, uključujući zabranu Fejsbuka i Jutjuba", rekao je Erdogan privatnoj turskoj televiziji ATV.

Turska opozicija traži ostavku Režepa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tajipa Erdogana, od kada je u zemlji izbio skandal, pošto je niz visokih zvaničnika uhapšen zbog sumnje na korupciju.

Prošle nedelje na internetu su objavljeni snimci telefonskih razgovora koji Erdogana direktno povezuju sa korupcijom.

U spornom telefonskom razgovoru, čija autentičnost još nije potvrđena, Erdogan navodno od svog sina traži da prikrije velike svote novca.

Turski premijer je u sredu optužio svoje protivnike za zaveru sa ciljem da se obori vlada, a razgovore objavljene na internetu nazvao je "nemoralnom montažom".

Od kada je zbog sumnji za korupciju u Turskoj uhapšeno desetine zvaničnika bliskih režimu, Erdogan je u više navrata optužio uticajan islamski pokret Fetulaha Gulena za zaveru sa ciljem da se oslabi režim.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Zabraniću Fejsbuk i Jutjub

Izvor: Blic, 07.Mar.2014

Turski premijer Režep Tajip Erdogan zapretio je da će posle izbora 30. marta u Turskoj zabraniti korišćenje društvene mreže Fejsbuk i sajta Jutjub Turski premijer Erdogan zabraniće Fejsbuk i Jutjub..- Ima novih mera koje ćemo preduzeti posle 30. marta, uključujući zabranu Fejsbuka i Jutjuba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.