Epson Stylus Photo P50

Izvor: NC magazin, 24.Feb.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson Stylus Photo P50



Koliko ste se samo puta vratili sa fotografijama sa letovanja, zimovanja, izlaska, koncerta, ili nakon provedenih dragocenih trenutaka sa najbližima i poželeli da te iste fotografije budu deo Vašeg okruženja, uramljene negde na vidljivom mestu, dajući lični pečat i toplinu enterijeru, ali su umesto toga ostale zarobljene u elektronskoj verziji na računaru ili na Facebook-u jer niste stigli, ili ste zaboravili da odete u foto-radnju.

Stvar je u tome što se proizvodnja Epsonovih mastila zasniva na visokoj tehnologiji za najbolji mogući kvaliet štampe. Od nekoliko tipova mastila u ponudi ovaj put smo izabrali da predstavimo Claria Hi-Definition Ink koje omogućava neprevaziđen kvalitet i postojane boje. Boje su žive i neverovatno dosledne orginalu koji vidite na displeju. Specifično za ova mastila jeste to da se boja brzo suši, tako da nema razmazivanja i opasnosti da ostavite i otiske prstiju. Boje su postojane i što je još zanimljivije otporne su na vodu i grebanje, tako da mogu proći godine i godine, a da Vaše fotografije ostanu nepromenjene.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.