Epilog drame: Devojčica pronađena u selu u blizini Nove Varoš, policija za njom tragala od četvrtka

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 21:30

Epilog drame: Devojčica pronađena u selu u blizini Nove Varoš, policija za njom tragala od četvrtka

Devojčica I.Đ.(17) iz sela Negbina kod Nove Varoši, za kojom je od četvrtka tragala prijepoljska policija pronađena je živa i zdrava u selu nadomak Nove Varoši.

Njen nestanak prijavila je porodica.

Ona je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mesto.

Kako agencija RINA saznaje, policija je Ivanu pronašla u kući muškarca starog 46 godina, kod kojeg je devojčica svojevoljno od četvrtka boravila.

Ranije danas ona se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oglasila putem fejsbuka statusom da nije nestala, već da je “SOS služba za nasilje nad decom” sklonila na bezbedno, jer je trpela nasilje od oca.

Međutim, njene navode demantovali su iz novovaroškog Centra za socijalni rad, gde su kazali da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom od strane I.Đ.

U gradu podno Zlatara danas se čula informacija da je maloletna devojčica pobegla od kuće, sa izvesnom svotom novca, kod dečka koji je dosta stariji od nje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.